Go Dive

Travel

Go DiveXperience Travel begeleidt je van Zweden tot Zuid-Afrika. Onze ruime ervaringen als reiziger, reisleider, duikgids en duikinstructeur hebben geleid tot ons reisprogramma. Veel van onze reizen voeren we zelf uit of ze worden verzorgd door onze partners ter plaatse.

 

Bestemmingen Go DiveXperience Travel

Egypte

De combinatie van schitterende, kleurrijke koraalriffen en de grote visrijkdom maakt een duikvakantie naar Egypte tot een onvergetelijk gebeuren. Egypte biedt behalve zijn schitterende koraalriffen, welke behoren tot 's werelds mooiste, ook een zeer uitgebreid dierenrijk. Hamerhaaien, zeekoeien, manta roggen, wit-punt-rif haaien, walvishaaien en zeker niet te vergeten dolfijnen en zeeschildpadden. Egypte laat u zeker adembenemend achter.

Indonesië

Rustige stranden, wuifende palmen en kristalhelder water, dat en nog veel meer kunt u ervaren op slechts 45 minuten varen van Manado, de tweede stad van Sulawesi. Ondanks dat het zo dicht bij een grote stad ligt, waant u zich in een oase van rust in een volledig natuurlijke omgeving.

Mozambique

Go Dive Travel heeft een 22-daagse, gevarieerde rondreis door Swaziland, Mozambique en Zuid Afrika samengesteld, waarbij je zoveel mogelijk de landen te zien krijgt zoals ze werkelijk zijn, maar waarbij de ongemakken zijn ondervangen door het comfort van een georganiseerde reis. Deze reis kenmerkt zich door z'n actieve karakter.

Zuid Afrika

Go Dive bied je in Zuid-Afrika een compleet pakket van duikreizen van duiken aan de kust van Natal tot Aliwal Shoal, Protea Banks, Sodwana Bay, The sardine run en kooiduiken met de Great White.

Zweden

Alleen als ie ijskoud is... Deze "once a year" specialty ijsduiken in de prachtige Zweedse natuur biedt Go Dive aan. Tijdens deze reis leert u op een veilige en comfortabele manier te genieten van een van de meest enerverende ervaringen onder de waterspiegel.

Buddycheck.nl

De webwinkel voor al uw duik en snorkel materialen.

Buddycheck.nl »

Gratis online training!

Waar kunt u ons vinden

Go Dive op youtube

Contact

Hier kunt u een cursus, of algemene informatie aanvragen. Opmerkingen, bijvoorbeeld om ons te helpen de website te verbeteren, stellen we ook zeer op prijs.

neem contact op »