Go Dive

rescue diver

 

 

Bij de aanvang van deze cursus ben je op een belangrijk punt beland. Je hebt gekozen om je hobby niet alleen voor jezelf te houden. Tijdens de Rescue cursus leer je naar anderen te kijken. Duiken brengt net als iedere andere activiteit risico's met zich mee.

Aan het einde van de cursus ben jij in staat te reageren op verschillende scenario's. Wat te doen bij een bewusteloze duiker aan de oppervlakte, hoe te handelen bij een vermiste duiker en wat is de beste methode om iemand verantwoord aan de oppervlakte te krijgen? Naast deze en andere praktijkopdrachten is er veel aandacht voor theorie. Je theoretische kennis omtrent duikongevallen wordt naar een hoger plan getild.

Vrijwel iedereen die deze cursus heeft doorlopen, kijkt terug op een zeer geslaagde en waardevolle investering. Wanneer je ooit betrokken raakt bij een ongeval ben jij diegene die handelt. Op eigen initiatief of in opdracht van anderen, je weet waar je mee bezig bent. Deze gedachte is voor deelnemers vaak de drijfveer zich in te schrijven. Je verfijnt je vaardigheden in het voorkomen van ongevallen en het handelen wanneer deze toch gebeuren. Je bent actief betrokken bij een veilige uitvoering van de duiksport.

 

Rescue aanvragen