Go Dive

Open Water Diver

 

Open water aanvragen

 

Een SSI Open Water Diver worden is de beste manier om met je duikavontuur te beginnen!

Wij zorgen ervoor dat je jezelf echt comfortabel voelt met de vaardigheden en de apparatuur die je zult gebruiken. Beginnen is makkelijk! Meldt je aan voor een Open Water cursus of spring het water in met het SSI Scuba Diver programma.

SSI opleidingen zijn zo ontworpen dat je de theorie kunt leren op je eigen tempo en wanneer het je uitkomt. We bieden full-color studieboeken, dvd's en gratis online training om ervoor te zorgen dat er genoeg trainingsmogelijkheden zijn.

Voor zwembad en open water training zal de instructeur je een duikuitrusting aanmeten, zodat je comfortabel zit in deze "tweede huid". Er is voldoende oefentijd om jezelf aan te passen aan de onderwaterwereld voordat je begint met de open water training duiken.

Zodra u klaar bent met de initiële opleiding ben je een gecertificeerde SSI Diver. SSI certificeringen zijn wereldwijd erkend, dus uw duikmogelijkheden zijn grenzeloos.

Weinig tijd? Start je duikcursus thuis en rond hem af op vakantie of andersom!

Scuba Diver is de perfecte cursus voor mensen die geen tijd hebben om een compleet Open Water Diver programma te volgen. De inhoud van dit programma is ongeveer de helft van de SSI Open Water Diver cursus (de complete duikcertificering). Vervolgens kunt u de tweede helft volgen en een gecertificeerde duiker worden op een ander tijdstip, daar waar dat je het best uitkomt.

Met programma kunt je duiken tot in de ruimste zin ervaren. Je wordt getraind in de juiste vaardigheden, kennis, materiaal en ervaring benodigd om je veilig en vertouwd te voelen tijdens je open water duiken. Ook krijg je een SSI instructeur als escort om je te begeleiden tijdens deze avonturen.

Gebrevetteerde Scuba Divers hebben het recht om onder de directe supervisie van een Dive Leader tot een maximale diepte van 12 meter te gaan.

Wanneer u besluit om uw certificering te voltooien, kan het Scuba Diver programma volledig worden toegeschreven op uw cursus. Op deze manier hoeft u geen enkel deel van het programma over te doen. Na een korte update van je vaardigheden (Skills update) kun je je Open Water Diver brevettering voltooien.

Aan het eind van het programma ontvangt je het SCUBA DIVER certificaat met vermelding van de succesvolle afronding van dit programma. Dit certificaat geeft je het recht deel te nemen aan begeleide duiken over de hele wereld. Als je ooit besluit om je opleiding voort te zetten en een gecertificeerde duiker te worden, neem dan contact op met een SSI Facility voor meer informatie over hoe u uw SSI Open Water Diver brevet kunt voltooien.

Start je avontuur vandaag nog! 

Neem voor meer informatie over uw Open Water Diver opleidingsmogelijkheden contact op met een van de meer dan 2.700 SSI Dive Center locaties wereldwijd of bezoek diveSSI.com en bekijk onze GRATIS online training.

 

Open water aanvragen