Go Dive

NAUI Scuba Diver

 

 

Wil jij ook in minder dan 5 weken een internationaal erkend duikbrevet halen? Schrijf je dan nu in voor de NAUI Scuba Diver cursus.


Al op de eerste cursusavond ga je, met gebruik van de complete duikuitrusting, je eerste duik in het zwembad maken. Gedurende 5 cursusavonden besteden we zo'n 8 uur aan praktijkoefening in het zwembad. De cursus is erg praktijkgericht en je hebt dan ook alle gelegenheid om in een comfortabel, verwarmd zwembad aan de duikuitrusting te wennen en de vaardigheden te leren die je nodig hebt voor de buitenduiken. Voorafgaand aan de zwembadduiken neemt je instructeur de theorie met je door en behandelt eventuele vragen. Gedurende deze periode leer je bovendien onze instructeurs kennen als geduldige en vriendelijke professionals die er alles aan zullen doen om van jouw duikcursus een onvergetelijke tijd te maken. Je eerste buitenduiken zijn altijd even spannend. Wat ga je zien, hoe zal het zicht zijn, zwemmen er grote vissen, hoe lang doe ik met mijn lucht... Die eerste duiken zijn de belangrijkste van je leven. De indrukken en ervaringen die je hier opdoet zijn bepalend of jij duiken wel of niet leuk vindt. Wij vinden het belangrijk dat je bij deze duiken door je eigen instructeur begeleid wordt.

Je hebt deze reeds leren kennen en weet dat je hem / haar volledig kunt vertrouwen om je wegwijs te maken in deze voor jou nieuwe omgeving.

Bij Go Dive vinden we dat je voor de beginnersopleidingen geen eigen materiaal hoeft aan te schaffen. Als Go Dive duikcentrum zorgen wij ervoor dat je met modern en comfortabel duikmateriaal leert duiken. Het NAUI Scuba Diver diver manual, de duikplanner en het logboek krijg je van ons en je hoeft niet apart voor je brevetaanvraag te betalen.

Twijfel je nog...
Kom dan bij ons een introductieduik maken. Dit duurt een avond en bestaat uit een zwembadduik met hieraan voorafgaand uitleg over de materialen en wat je gaat doen. Zeker weten dat ook jij na afloop je brevet wilt leren halen.

Overige beginnersopleidingen
Denk hierbij bijvoorbeeld aan een verwijzingscursus. Theorie/zwembad in Nederland en afduiken tijdens je vakantie?!

Bij Go Dive kennen we geen minimum aantal cursisten. De cursus gaat altijd door ook al is er maar één cursist. Normaal starten we elke 4 weken een nieuwe cursus. Het kan echter zijn dat de geplande data voor jou niet haalbaar zijn, bijvoorbeeld i.v.m. werk of een geplande vakantie. Neem gewoon even contact met ons op dan plannen we in overleg een cursus op maat voor je.

 

Open water aanvragen