Go Dive

Bootduiken vinkeveen

Duiken met de boot is een ideale manier om te duiken. Je gaat naar duiklocaties die verder van de kant af liggen waardoor er minder duikers kunnen komen. De duikomstandigheden zijn er dan ook een stuk beter. We kunnen duiken bij de 12 verschillende eilanden in de Vinkeveenseplassen, dus keuze genoeg om steeds weer een andere duikstek te ontdekken. We houden ook altijd rekening met de weersgesteldheid. Als er veel wind staat kunnen we heerlijk in de luwte liggen van een eiland waardoor het duiken ook zeer aangenaam wordt.

Met onze grote stabiele boot kunnen duikers naar diverse plekken op de Vinkeveenseplassen worden gebracht. Op de eilanden is in de meeste gevallen een toilet aanwezig.

Ga je 2 duiken maken dan zullen we trachten op de plas te blijven en dan gaan we ervan uit dat je zelf je eigen brood en drinken meeneemt want er is geen horeca aanwezig op de eilanden waar wij duiken.

Onze boot ligt in een beschermde inham vlakbij de afslag Vinkeveen vanaf de A2. Er zijn genoeg parkeerplaatsen omdat we kunnen parkeren op de carpoolplaats die aan de overkant ligt.

Voor groepen kunnen we een duikdag met 2 bootduiken en tussendoor een lunch of aan het eind van de dag een BBQ organiseren (vraag ook naar onze andere mogelijkheden). Groepen kunnen de gehele boot reserveren, 7 dagen per week.

Buddycheck.nl

De webwinkel voor al uw duik en snorkel materialen.

Buddycheck.nl »

Gratis online training!

Waar kunt u ons vinden

Go Dive op youtube

Contact

Hier kunt u een cursus, of algemene informatie aanvragen. Opmerkingen, bijvoorbeeld om ons te helpen de website te verbeteren, stellen we ook zeer op prijs.

neem contact op »