Go Dive

Go Dive viert feest

Een zonnige dag, de helpende hand van veel vrijwilligers, een hoge opkomst, nog even een cursus rescue afronden en de fik in de bbq. Zo kan zondag 2 september 2012 in een notendop worden beschreven. De dag dat het tienjarig bestaan van de stichting én duikschool Go DiveXperience groots gevierd werd op de locatie van de duikschool in Emmen.

BBQ 10 jarig bestaan GoDiveXperience BBQ 10 jarig bestaan GoDiveXperience

 

's ochtends vroeg al was een groep 'vaste' duikschool bezoekers uitgerukt om te helpen met de voorbereidingen voor het feest. Schalen met vlees, fruit en salades werden in orde gemaakt, buiten moesten tafels en banken worden neergezet en ook in binnen in het clubgebouw moest één en ander worden geherorganiseerd. Maar het resultaat was er dan ook naar. Een enorme partytent om eventuele regenbuien het hoofd te bieden maakte het geheel compleet en klaar om de gasten te ontvangen.

 

Die waren in grote getale aanwezig. De eersten waren 's ochtends al aanwezig, om ook deel te nemen aan of te assisteren bij de cursus en het examen rescue dat in Geeste (DL) werd afgenomen. En tegen drie uur druppelden de mensen uit heel Nederland stukje bij beetje het terrein op. De Go Dive duikscholen van alle locaties waren vertegenwoordigd en dat geeft een goed beeld hoe hecht de stichting eigenlijk is.

BBQ 10 jarig bestaan GoDiveXperience BBQ 10 jarig bestaan GoDiveXperience

 

Al met al was het een uitzonderlijk geslaagde middag. Het was tot in de puntjes prima georganiseerd. Er was volop te eten en drinken en voor elk wat wils en de zon gaf net dat beetje extra. Een compliment voor de organisatie is hier zeker op z'n plek en wat mij betreft maken we hier een jaarlijkse traditie van!

Geplaatst door Marjon van der Steen om 10:10

Labels