Go Dive

10 jaar Go DiveXperience

Go DiveXperince bestaat dit jaar 10 jaar. In 2002 hebben Ronald en ik besloten om een stichting op te richten om zoals we in de statuten zeggen,

Go Dive is een stichting die ondermeer tot doel heeft de duiksport toegankelijk te maken.  Door middel van

  • Educatie, het verstrekken van informatie en het beschikbaar stellen van faciliteiten.
  • Mensen kennis laten nemen met de grote variĆ«teit van de flora, fauna, cultuur en de onderwaterwereld in het bijzonder.
  • Het ondersteunen van projecten met dezelfde doelstelling.
Om ons team te completeren hebben we Freek er bij gevraagd.Ook dat zelfde jaar is Jannes met zijn school in Heerenveen er bij gekomen.Later zijn ook Joep uit woerden en Gregor uit Beetsterzwaag bij de stichting aangesloten.
 
Nu na 10 jaar zijn wij actiever dan ooit. Nieuwe lokaties van Emmen, Beetsterzwaag en Woerden. Training in sportstad Heerenveen. En onze geheel vernieuwde web site www.godive.nl.
 
De vele reizen die we met elkaar gemaakt hebben denk ik nog met veel plezier aan terug. Tegelijk kijken we uit naar de trips die nog op stapel staan. Al onze instructeurs hebben de afgelopen 10 jaar hun kennis en duik ervaring constant bij gehouden en verbeterd. Er zijn duikwinkels in Emmen en Beetsterzwaag geopend en ook bij de andere scholen kan je terecht voor een goed advies voor het aanschaffen van duik apparatuur.
 
Ik wil iedereen via deze weg bedanken die het mogelijk  heeft gemaakt om in de afgelopen 10 jaar een fantastische duik club neer te zetten. Zonder deze inzet was het niet mogelijk geweest. In het bijzonder gaat mijn gedachte naar Anita, Ze is recentelijk overleden en was altijd diegene die achter de schermen alle administratie bij hield. Anita nog bedankt daarvoor.
 
Ik kijk al weer uit naar de komende 10 jaar duiken. Vele nieuwe duikstekken bezoeken, vele oude duikstekken herontdekken, nieuwe technieken leren, nieuwe mensen oude technieken bij brengen en beter dan we zelf kunnen, Kortom:  Go Dive staat voor ontspannen en plezierig duiken met oog voor de omgeving. Ook oud leden die minder actief zijn, schroom niet om nog een keertje langs te komen en mee te gaan duiken al was het alleen maar voor een bak koffie.
 
Tot ziens aan de waterkant,
 
Anton van Balgooy
 
Go Dive Emmen
Geplaatst door Anton van Balgooy om 12:00

Labels