Go Dive

Shark Diver

 

Shark Diver aanvragen

 

"Als de haaien sterven, sterft ook de zee!"

Daarom hebben SSI en SHARKPROJECT besloten om het positieve imago van haaien actief te steunen door het SHARK DIVER programma op te zetten.

Ervaar de fascinatie van haaien op een onvergetelijke manier! Duikers en niet-duikers hebben de kans om meer te weten te komen over haaien en de juiste technieken te leren voor het geval ze een haai tegen komen.

De duiken zijn in dit programma optioneel en daarom is het de perfecte specialty ter voorbereiding op de duikvakantie. Je bent in staat de kennis toe te passen bij toekomstige haaiduiken en te genieten van het zien van deze wonderbaarlijke dieren.

SSI doneert 10% van alle inkomsten van de gehele SHARK DIVER specialty. Dus eigenlijk lever je als deelnemer aan dit programma een actieve bijdrage om het uitsterven van haaien te helpen voorkomen.

Inhoud specialty cursus:

  • Vooroordelen over haaien
  • Biologie
  • Ecologie
  • Duiken met haaien
  • Verschillende soorten haaien

Dit programma is niet ontwikkeld om met lange lessen een bioloog van je te maken. Door het toepassen van de opgedane kennis kun je meteen plezier in het water hebben en genieten van je eerste contact met haaien omdat je alle noodzakelijke en de juiste informatie al hebt.

 

Equipment techniques aanvragen