Go Dive

Equipment Techniques

 

 

Je Totaal DiveSysteem is als een buddy onder water waar je altijd op moet kunnen vertrouwen!

Duiken is veel leuker met je eigen uitrusting en daarom zal elke serieuze duiker vroeg of laat zijn eigen uitrusting aanschaffen.

De specialty EQUIPMENT TECHNIQUES behandelt het kiezen van de juiste uitrusting zodat je je persoonlijke duikdoelen bereikt. Daarnaast leer je hoe je je uitrusting past en aanpast.

Als duikers een eigen uitrusting kopen, willen ze ook meer weten over de verzorging en het onderhoud ervan en ook over het uitvoeren van kleine reparaties.

Deze kennis leidt niet alleen tot een langere levensduur van je uitrusting, maar komt ook de veiligheid ten goede en het zelfvertrouwen bij toekomstige duiken.Dit is een z.g. "droge specialty" waarbij duiken maken optioneel is. Als voorbereiding op een duikvakantie of in aanloop naar "Dive Guide" is dit een perfecte specialty.

Het volgen van een SSI Specialty betekent plezier hebben theoretische en praktische vaardigheden leren in het water - dit zijn altijd de belangrijkste doelen. Het krijgen van meer (duik)ervaring is zeer belangrijk. De lessen zijn kort als je goed bent voorbereid met de HOMESTUDY KIT. Hierdoor heb je gelijk plezier in het water en al tijdens je eerste Nitroxduik ontdek je een geheel nieuwe duikervaring.

 

Equipment techniques aanvragen